De gedachte en de daad.
De kunst en de zorg.

In PieF Design komen ze samen.

PieF Design is merk waaronder Paul van Dongen zijn producten op de markt brengt.

 

"Van jongs af aan heb ik altijd gewerkt, vooral in de techniek en in de weekenden in de horeca. Daarnaast heb ik me jarenlang ingezet als vrijwilliger bij verschillende jeugdorganisaties. Een andere leuke vrijetijdsbesteding was zingen in een Nederlandstalige rockband. Omdat het werken met mensen mij meer voldoening geeft dan werken in de techniek, heb ik in 2001 de overstap gemaakt naar de zorg.

Sinds 2007 geef ik vorm aan mijn eigen (zorg)bedrijf. Door mijn technische- en zorg achtergrond is het voor mij niet meer dan logisch dat ik de zorg combineer met werken in de techniek. Het werken met mensen die extra aandacht nodig hebben en verdienen levert prachtige resultaten op.

 

Binnen de producten die ik ontwerp en het werk dat ik doe is mijn streven om het onzichtbare zichtbaar te maken. Anders verwoord: onze fantasieën en ideeën, tastbaar maken. 

Mijn streven is om het onzichtbare zichtbaar te maken..."

Paul van Dongen & PieF Design

PieF Design

Dat ene blaadje....
Is dat nou de winnaar of de verliezer? 

Het blad wordt als de lamp aan is geprojecteerd op de plafond.

 

Een lust voor het oog en een kunstwerk opzich, maar deze lamp wordt pas echt bijzonder als je het verhaal er achter kent....

 

Het is herfst en Paul is samen met één van de deelnemers onderweg. De deelnemer heeft een moeilijke tijd en ziet vooral de negatieve zaken in zijn leven. Tijdens de autorit komen ze een boom tegen. Aan de boom hangt nog 1 blaadje. Even stilstaand bij deze boom vraagt Paul aan de deelnemer of dat éne blad nu de winnaar of de verliezer is. Inderdaad, het is maar net hoe je ergens naar kijkt en wat je wilt zien...

 

Dat is wat Paul bedoelt met "Het onzichtbare zichtbaar te maken".

© 2018 by Piet's Fabriek

06-29008299   |   info@pietsfabriek.nl

  • YouTube - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • Instagram - Black Circle